Om Lykkegaardens private pasningsordning

Jeg hedder Monica og er 47 år, og startede lykkegaardens private pasningsordning op i 2011. 

 

Jeg er godkendt af nordfyns kommune som privat passer til max 5 børn. Kommunen fører tilsyn, de kommer på anmeldte og uanmeldte besøg flere gange om året. Har haft børn fra Odense og Assens kommune, og har også godkendelse der fra. 

 

Jeg har været privat passer i over 10 år og har arbejdet som pædagogmedhjælper i børnehaver-fritidshjem i flere år. Det er vigtigt for mig, at der er tid og rummelighed til hver enkelte barn. Alle børn har brug for accept, knus og kram hver dag.

 

Når jeres børn er her ved mig skal de først og fremmest være tryg, have omsorg og føle sig værsat. Jeg ønsker at jeres børn får en stille og forudsigelig hverdag med plads til fordybelse og leg. Dagen tilrettelægges ud fra børnenes behov og ingen stress og jag.

 

Vi elsker at tage på ture, f.eks. Odense zoo, Dyreskue, legepladser, andre dagplejer og meget mere. Jeg har en bil hvor jeg kan have 5 børn med. Så jeg vil gerne have en køre tilladels, så vi kan tage på planlagte og spontagende ture. Jeg har nogle autostole selv, men det kan godt være i nogle gange skal sætte jeres egen i min bil. Vi er tit på gårdbesøg, hvor vi ser på dyrene og traktorene.  

 

Vi har et stort hus, hvor der er masser af plads til at lege og boltre sig på. Vi har også masser af plads uden for, hvor vi har en stor legeplads. Vi har også en legeplads i den ene længe, så vi altid kan lege i sand også om vinteren og i meget dårligt vejr. 

 

Jeg er gift med Ole som er driftledder på en stor kvæggård. vi har en søn jonas på 22 år og arbejder i Rema 1000. 

 

Hos mig er børnene en del af vores familie. Både min mand og søn går meget op i at børnene har det godt og elsker at komme hjem og være sammen med børnene. De er godkendt af kommunen.